Direktlänk till inlägg 18 mars 2013
Premiär för alldeles nygjord hjortpaté från Blekinge Hjort. Jag fick vara med och premiärsmaka. Riktigt gott var det. Till det hade vi inkokta Tersen, som är en sorts miniplommon. Det var en riktig höjdare.
Det är så roligt att få vara med när något nytt kommer ut på marknaden. Jag har ju blivit en liten matnörd i arbetet. Inte så mycket privat dock, men det kommer kanske mer och mer.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 | 29 |
30 |
31 | |||
|