Direktlänk till inlägg 21 mars 2013
Det finns en kvinna mitt i Blekinge som håller Vaktlar. Och häromdagen fick jag förmånen att smaka på dessa små delikata vaktelägg.
De är hur gulliga som helst och ska tydligen vara helt gudomliga pocherade. Nu har jag aldrig pocherat ägg, men jag såg i Kockduellen hur man gjorde, så endera dagen ska jag också ge mig på att pochera.
Sen blir det väl att ta sig en liten biltur och köpa med mig dessa sötnosar hem.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 | 29 |
30 |
31 | |||
|